Защо Био?

Био почистването е здравословен начин да почистиш.

Био почистването е здравословен и безопасен метод за справяне с всеки вид замърсяване. В днешни дни все повече клиенти започват да търсят по безопасен и натурален вариант, който да замени вредните химически препарати, които често пъти могат да причинят алергични реакции или увреждане на кожата при допир. Много от традиционните препарати не са подходящи за употреба по време на бременност, тъй като могат да причинят гадене и повръщане ако бъдат вдишани. Според направени проучвания е възможно да има връзка между респираторните проблеми при децата и използването на традиционни почистващи препарати по време на бременност, включително инфекции на долните дихателни пътища и хрипове.

Ето защо био почистването се явява добър заместител на всички останали токсични препарати за почистване. Био препаратите са особено ефективни и срещу бактерии. Използвайки био почистване ще елиминирате всичката мърсотия и ще почистите по-добре отколкото дори можете да си представите. Причината за което се крие основно в концентрираната амино киселина извлечена по естествен път от плодовете.

Когато избирате био почистване, вие избирате да избегнете употребата на: фосфати; хлор, изкуствени аромати, вредни химически разтворители, оптически избелители, водороден пероксид, ГМО ензими, оцветители и още много други вредни вещества.

Био продуктите са екологични, изключително ефективни и биоразградими. Те не причиняват вреди върху кожата при допир, нито провокират алергични реакции. Направени са от 100% чисти съставки, включително аминокиселини, минерали, извлечени са от био растения, отгледани в органични ферми, под строг контрол.

Съществуват много препарари за почистване на пазара, но само при био почистването се използват методи и начини, които пазят нашето здраве и околната среда. Благодарение на био почистването вие може да редуцирате замърсяването на въздуха във вашия дом или офис, както и да повлияете върху редуцирането на синдрома на болната сграда.

Био почистването е подходящо за:

  • Околната среда
  • Бременни, деца и домашни любимци
  • Вегани и вегетарианци
  • Хова, водещи здравословен начин на живот.
  • Хора с различни видове алергии
  • Почистване на детски стаи и за миене на съдовете на бебета и малки деца
  • Ефективна борба с бактериите

Заедно с нашите екипи, ние се грижим да осигурим решение, което да предостави висок клас почистване и едновременно с това да подобри качеството на въздуха вътре във всяко едно помещение, незавизимо дали става въпрос за дом или офис, така че да бъде подходящо за живеене и работа. Това ние постигаме благодарение на:

  • Специфичните техники и екипите, които използваме за извършване на био почистването;
  • Био препаратите, които използваме – всички те са сертифицирани по строги меьдународни критерии и са 100% био разградими и не-токсични.

Ние в Фаст Клийн Био, вярваме и успешно доказваме, че био продуктите и техниките, които използваме осигуряват по – високо, по - качествено и по здравословни почистване. Работим само с сертифицирани био продуктите, произведени от био растения, които са отгледани в органични ферми, под строг контрол. Препаратите са тествани хиляди пъти и са доказали, че могат да бъдат толкова ефективни, колкото и стандартните продукти за професионално почистване, без да съдържат вредни химикали или неприятни изкуствени аромати. С био почистването вие превръщате дома или офиса си впо - безопасно място за живеене или работа.

Когато избирате Био почистване, Вие избирате чистота с грижа за хората, домашните любимци и природата.