Пране на мека мебел


Добавете блясък във Вашия дом с перфектно изпрани мебели, изглеждащи като нови. Благодарение на освежаващото дълбоко пране на мека мебел, Вие ще удължите живота на мебелите си и ще ги накарате да изглежда като нови.

Научете повече

Пране на килими и мокети


Добавете блясък на Вашия дом с изпран на място килим или мокет. Ние ще осигурим ароматизиране, хигиенизиране, отстраняване на бактерии, плесен, упорити петна и вредители от килима или мокета Ви.

Научете повече

Почистване на домовете


Ние предлагаме богато разнообразие от почистващи услуги, изцяло базирани на вашите нужди. Можем да изготвим индивидуална форма на почистване съобразени със спецификите на вашия дом и вашия напрегнат начин на живот.

Научете повече

Почистване на офиси


Позволете на нашите експерти по чистота да осигурят за вас дискретно и отговорно обслужване, изцяло съобразено с вашето работно време, пространство, нужди и изисквания.

Научете повече

Почистване на търговски обекти


Фаст Клийн Био предлага професиоанлно почистване и поддържане на търговски обекти. Нашата цел е да направим вашето място искрящо от чистота.

Научете повече

Почистване на сгради


Фаст Клийн Био Ви предлага богата гама от услуги, свързани с почистването на сгради, която ще Ви позволи да поддържате вашата сграда безупречно чиста. За вас ние ще изготвим индивидуален чеклист, съобразен изцяло с вашите нужди, изисквания и пространство.

Научете повече

Почистване при настаняване или при изнасяне


Преместването е труден процес. Оставете на нашите експерти да поемат тежестта от почистването. Ние знаем, че всяко едно напускане и настаняване в нов дом или офис е съпроводено от голям хаос и мръсотия. За това нашите експерти по чистота ще се погрижат да

Научете повече

Почистване след ремонт


Kак да почистите апартаментa, къщата или офиса по най-бързия възможен и ефективен начин? Решението е да се свържете с фирма за профестионално почистване. Решението е да се свържете с Кингс оф Клийн.

Научете повече

Почистване и пране на автомобилен салон


Като специалист в професионалното почиствани, ние знаем как да се справим с отстраняването на петна, следи от разливания, неприятни миризми и как да почистим в дълбочина дори тапицерията и таблото на вашия автомобил.

Научете повече

Други


В зависимост от вашите нужди, ние можем да ви предложим почистване на отделни части или помещения от вашия дом, офис или сграда. Вижте списъка с допълнителни услуги, които предлагаме.

Научете повече